Futbol

Uche Kalu antrenmanda

23 Ocak 2014 Perşembe 14:15 - Son Güncelleme 23 Ocak 2014 Perşembe 14:19

Adanaspor'un yeni transferi Uche Kalu takıma katıldı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Çaykur Rizespor'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Uche Kalu'nun, takımla çalışmalara başladığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Adana’ya gelerek kampa katılan Uche Kalu, takım arkadaşlarıyla tanışarak antrenmana katıldı. Lisans işlemleri tamamlanan golcü oyuncu, sempatik hareketleri ile şimdiden takıma uyum sağladı.

Uche Kalu, birçok kulüpten teklif almasına karşın Adanaspor'u tercih ettiğini belirterek, ''Çaykur Rizespor forması altında Adanaspor'a karşı mücadele ettim. Adanaspor maçlarımız çok zor geçti. Şimdi sezon sonuna kadar bu takımın formasını giyeceğim. Katkı koymak ve sıralamada yukarılara çıkmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

 Adanaspor'da uyum sorunu çekmeyeceğini vurgulayan Uche Kalu şunları kaydetti:

''PTT 1. Ligi yakından tanıyorum. Çaykur Rizespor forması altında 8 Süper Lig, 1 tane kupa maçı oynadım. Yabancı sınırlamasından dolayı kalan maçlarda kadro haricinde kaldım. Çok çalışıp, atacağım gollerle yeniden eski günlerime dönmek istiyorum. 5 Ocak Stadı'nın atmosferini hatırlıyorum. Şu anda tek düşüncemiz bir an önce 3 puanla tanışmak.''

Bu arada turuncu-beyazlı takımın Manisaspor maçı için yarın sabah havayoluyla kentten ayrılacağı, pazar günü saat 15.00'te başlayacak maçta sakatlıkları devam eden Marco ve Cem ile cezalı Tiago'nun forma giyemeyeceği bildirildi. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz