Futbol

"Var olmak ya da olmamak maçıydı"

01 Mayıs 2017 Pazartesi 00:00 - Son Güncelleme 01 Mayıs 2017 Pazartesi 00:09

TFF 1. Lig'in 30. haftasında konuk ettiği Manisaspor'u 1-0 mağlup eden Büyükşehir Gaziantepspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, kaybetmeleri durumunda lige havlu atacakları bir maçı kazandıklarını söyledi.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kalpar, oyuncuların performansından memnun olduğunu belirterek, "Çok değerli bir maçtı. Var olmak ya da olmamak maçıydı. Kaybetseydik lige havlu atacaktık." dedi.

Karşılaşmadan önce oyuncularına maçın önemini anlattığını kaydeden deneyimli teknik adam, "Psikolojik olarak çok büyük savaş vermemiz gerekiyordu. Maçtan önce şunu söyledim; 'Bugün zaferi kazanmamız gerekir. Bugün kazanırsak inanıyorum ki baştan başlayacağız.' Yaptıkları mücadeleden dolayı onları tebrik ediyorum, göğsüm kabardı." diye konuştu.

Maçta karakolluk tartışma

Öte yandan maçın ardından Manisaspor'un kalecisi İsmail Şahmalı ile Gaziantep'te yayımlanan Güneş gazetesinin muhabiri Ali Güneş arasında tartışma yaşandı. Tartışmaya Manisaspor'un yedek kalecisi Emrah Tuncel de katılırken, tarafların birbirinden şikayetçi olmak için polise başvurduğu belirtildi

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz