Futbol

Y. Malatyaspor kazanmak istiyor

08 Eylül 2016 Perşembe 15:28 - Son Güncelleme 08 Eylül 2016 Perşembe 12:43

"Denizlispor maçını da kazanıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz"

TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un kalecisi Hakan Canbazoğlu, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Denizlispor maçını da kazanıp, yollarına emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

Hakan Canbazoğlu, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere açıklamasında, lige iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini aktaran Hakan Canbazoğlu, bu süreçte takım olarak eksiklerini giderdiklerini, iyi olan yönlerinin de üzerine koyduklarını kaydetti.

Hafta sonu deplasmanda Denizlispor'la zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirten kaleci Hakan, "Daha önceki yıllardaki Denizlispor'dan daha farklı ve daha güçlü bir takımla oynayacağımızın farkındayız. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Çünkü iyi hazırlandık. Emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor'dan sonra Denizlispor maçını da kazanıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Hakan Canbazoğlu, kaleci Vedat Kapurtu'nun sakatlığının kendilerini çok üzdüğünü dile getirerek, şunları kaydetti:

"Böyle bir sakatlık yaşaması beni çok üzdü. Kendisiyle iyi bir diyaloğumuz var. Ağabey-kardeş ilişkisi içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Takım içerisinde bütün futbolcular arasında bu diyalog var. Allah izin verirse, Denizlispor maçında elimden gelenin en iyisini yapmak isterim. Tabi formayı bu şekilde almak istemezdim. İnşallah Vedat ağabey de bu sakatlığı atlatır ve korktuğumuz gibi bir şey çıkmaz. En kısa sürede aramıza dönmesini arzu ediyoruz. Allah acil şifa versin, onun için dua ediyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz