Futbol

Yeni Malatyaspor hedef belirledi

31 Mayıs 2015 Pazar 14:51 - Son Güncelleme 31 Mayıs 2015 Pazar 14:54

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un hedefi Süper Lig.

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un olağan mali genel kurul toplantısı yapıldı.

Büyükşehir Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığını Naci Şavata'nın yaptığı kongrede, Yeni Malatyaspor'un 2014-2015 sezonuna ait mali bilançosu okundu.

Yeni Malatyaspor'un 31 Mayıs 2015 tarihi itibariyle 3 milyon 497 bin 85 lira borcu, bir milyon 474 bin 164 lira alacağı bulunduğu belirtildi. Bilançonun onaylandığı kongrede, gelecek yılın tahmini bütçesinin 15 milyon 500 bin lira olduğu kaydedildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik sonucunda şampiyonluğun geldiğini söyledi.

Malatya camiasının birlik ve beraberliğine vesile oldukları için gurur duyduklarını ifade eden Gevrek, futbolun sadece bir oyun değil, bir güç olduğunu ve bütün camiayı birleştirdiğini dile getirdi.

Ortak paydalarının Yeni Malatyaspor olduğunu kaydeden Gevrek, bu birlik ve beraberliği devam ettirmeleri halinde çok ciddi işler başaracaklarını bildirdi. Önümüzdeki yıl PTT 1. Lig'de mücadele edeceklerini belirten Adil Gevrek, şunları kaydetti:

"Tabii taraftarlarımız, çıktığımız gibi direkt şampiyonluğa oynamamızı bekliyor. Öncelikle altyapı, ikincisi ekonomik altyapı ve üçüncüsü şampiyonluk diyeceğiz. Yeni Malatyaspor'un mutlaka hedefi olacak ama sağlam adımlarla hedeflerine yürümesi gerekiyor. Bunun öncesinde altyapının ve ekonomik altyapısının da sağlanması gerekiyor. Çünkü çıktığımız yerde kalıcı olmak zorundayız. Malatya'ya bu yakışır. Süper Lig'e de inşallah hedeflediğimiz çerçeve içerisinde çıkarız."

Etiketler : Yeni Malatyaspor
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz