Futbol

Yeni Malatyaspor'a transfer müjdesi

31 Temmuz 2016 Pazar 15:12 - Son Güncelleme 31 Temmuz 2016 Pazar 12:23

Ali Ravcı: "Boubacar Dialiba ve Austin Amutu ile prensipte anlaştık."

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Senegalli orta saha oyuncusu Boubacar Dialiba ve Nijeryalı forvet oyuncusu Austin Amutu ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Basın mensuplarına açıklama yapan Ravcı, Bolu'da gerçekleştirdikleri ikinci etap kamp çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

"İkinci etap kamp çalışmalarında oyun sistemi üzerinde duruyoruz"

İlk etap kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirten Ali Ravcı, ikinci etap çalışmalarının da başarılı şekilde sürdüğünü kaydetti.

Kampta futbolcuların ortaya koyduğu istek, hırs ve performansın kendilerini mutlu ettiğini aktaran sportif direktör, "Birinci etap kamp çalışmalarımızda futbolcularımız güç ve kondisyon depolamıştı. İkinci etap kamp çalışmalarımızda ağırlıklı olarak oyun sistemi üzerinde duruyoruz Günde çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürürken, hazırlık karşılaşmaları da yapıyoruz." dedi.

Süper Lig'in yeni ekibi Adanaspor'la oynadıkları hazırlık karşılaşmasında futbolcuların performansı ve mücadelesinin teknik heyeti memnun ettiğini vurgulayan Ravcı, "Takımımız yavaş yavaş oturuyor. Sezon başına kadar hazır hale geleceğiz. Kamp sürecinde 4 hazırlık maçı oynayacağız." şeklinde konuştu.

"Dialiba ve Amutu ile prensipte anlaştık"

Ravcı, sezon öncesi transfer çalışmalarının sürdüğünü, transfer komitesinin listelerinde yer alan futbolcuları kadrolarına katmak için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade etti.

Senegalli orta saha oyuncusu Boubacar Dialiba ile Nijeryalı forvet oyuncusu Austin Amutu'nun İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirildiğini dile getiren Ravcı, "Bu iki oyuncu uzun süredir gündemimizde bulunuyor. İkisi de İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti. Amutu ve Dialiba ile prensipte anlaştık. Yönetim de futbolcularla görüşme yapacak. Bu oyuncuların kısa süre içerisinde resmi sözleşmeyi imzalayıp, kamp çalışmalarımıza katılmalarını bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz