Futbol

Yeni Malatyaspor'dan transfer açıklaması

21 Temmuz 2016 Perşembe 15:02 - Son Güncelleme 21 Temmuz 2016 Perşembe 12:09

Ravcı: "Alternatifli bir kadro oluşturmak için titiz bir çalışma yürütüyoruz."

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, alternatifli bir kadro oluşturmak için titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Ravcı, AA'ya yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının devam ettiğini, listelerinde yer alan birkaç oyuncuyla temasta olduklarını belirtti.

Transferleri kısa sürede noktalamak istediklerini aktaran Ravcı, "Transfer komitesi listemizde yer alan oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Eksik olan mevkilere takviye yaparak alternatifli bir kadro oluşturmak için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Özellikle santrafor, kanat ve sağ bek mevkileri için görüşmelerimiz devam ediyor. Bu bölgeler için listemizde yer alan bazı futbolcular var. Bunun yanında birkaç yetenekli genç oyuncuyla da temas halindeyiz. Bu oyuncuların bonservisleri uygun olursa kadromuza katmak istiyoruz" diye konuştu.

Ravcı, yeni transferler ve takıma geç katılan futbolcular için teknik heyetin özel bir antrenman programı uyguladığını dile getirerek, "Birinci etap kamp çalışmalarında sona doğru yaklaşıyoruz. İkinci etap kamp çalışmalarının hazırlıklarına başladık. İkinci etap kamp çalışmamızı Bolu Abant’ta gerçekleştireceğiz." dedi.

Arsinspor'da forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Rahman Buğra Çağıran ile anlaştıklarını kaydeden Ravcı, genç oyuncunun kampa katıldığını kaydetti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz