Futbol

Yusuf Şimşek, oyuncularını kutladı

15 Ağustos 2021 Pazar 01:15 - Son Güncelleme 15 Ağustos 2021 Pazar 01:21  |  Kaynak : İHA

TFF 1. Lig'in 1. haftasında konuk ettiği Boluspor'u 1-0 yenen Balıkesirspor'un teknik direktörü Yusuf Şimşek, "Forma için, arma için oynayan futbolcu kardeşlerimin hepsini tek tek tebrik ediyorum" dedi.

Karşılaşmanının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yusuf Şimşek, bundan sonraki maçların kendileri için zor geçeceğini dile getirdi. Şimşek, şöyle konuştu:

"Çok şükür futbolcu kardeşlerim, sezona geç başlamamıza rağmen mükemmel idman yapıp çalıştılar, kendilerine dikkat ettiler. Üç yıldır buradayım, onlarla gurur duyuyorum, mükemmel profesyonel, mükemmel insanlar, Balıkesirspor sevdalısı futbolcu kardeşlerim. Forma için, arma için oynayan futbolcu kardeşlerimin hepsini tek tek tebrik ediyorum. İki tane genç kardeşimizi ilk 11'de başlattık. İkisini sonradan oyuna aldık. Onları da tebrik ediyorum ama bunlar yetmeyecek, daha iyi şeyler yapabiliriz, yapmak da zorundayız. Ben şahsım ve ekibim adına bu işi seviyorum, burayı da seviyorum. Galibiyeti yönetimimize, taraftarlarımıza armağan ediyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz