Futbol

Alanyaspor'dan taraftara sitem

10 Mart 2014 Pazartesi 18:43 - Son Güncelleme 10 Mart 2014 Pazartesi 18:45

"Dışarıdan gelen biri, şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu anlayamayacaktır"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Alanyaspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, taraftarın maçlara ilgi göstermemesinden yakındı.

Altıparmak, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti. Altınordu'nun, İstanbul Güngörenspor'a yenilmesinin Alanyaspor adına bir avantaj olduğunu belirten Altıparmak, zor olan Ofspor maçını ise kolaya çevirdiklerini anlattı.

Maçın özellikle ilk yarısında mükemmele yakın bir oyun sergilediklerini vurgulayan Altıparmak, şöyle devam etti:

"Rakibimize gol şansı vermeden, kalemizi göstermeden ilk yarıyı noktaladık. Bu bizim hem futbol kalitemizi hem de isteğimizi ortaya koyduğumuz bir karşılaşma oldu. Oyunun ilk 45 dakikalık bölümünde rakibi saf dışı bırakarak sahada istediğimizi yaptık. İlk yarı 3 gol attık, daha fazlasını da kaçırdık. İkinci yarıda iki talihsiz gol yememize rağmen futbolcularım çok güzel oynadı. Sahadaki istekleri ve enerjilerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Sonuçta skor 5-2 oldu. Bizim için önemli bir galibiyet aldık."

Altıparmak, takımın şampiyonluk yolunda ilerlemesine rağmen, maça gelen seyircinin azlığından yakınarak, şunları kaydetti:

"Alanyaspor maçını dışarıdan izlemeye gelen bir kişi, takımın şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu anlayamayacaktır. Çünkü böyle bir stada ve böyle bir takıma sahip olan bir şehrin tribünlerinin dolu olması gerekiyor. Alanyaspor iç sahadaki 12 maçın 11'ini kazandı. Böyle bir takımın daha fazla destek görmesi gerekir. Haftaya final niteliğinde bir maç yapacağız. Şampiyonluk adına en önemli maçlardan birini oynayacağız. Lütfen sahamızda oynayacağımız bu maçta taraftarlar stadyumu doldursun. Bu çocuklar her şeyi hak ediyor."

Sıradaki Haber
Feyyaz Uçar istifa etti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz