Futbol

Aydınspor 1923'te kriz

16 Ekim 2013 Çarşamba 19:57 - Son Güncelleme 16 Ekim 2013 Çarşamba 20:09

"Bu çocuklar paralarını alana kadar buradayım. Kimse bizi kovamaz"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te "alacak" krizi yaşanıyor.

Kulüpten "alacakları" olduğunu iddia eden futbolcular, kulüp sportif direktörü Ali Aydın ve teknik direktör Hüsnü Özkara ile basın toplantısı düzenledi.

Kulüp Başkanı Suha Bayırlı'nın, borçları olmadığı yönündeki açıklamalarını hatırlatan Aydın, "İddaa gelirleri kulübün kasasına girdi ancak futbolculara sadece bin beş yüzer lira galibiyet primi ödendi. Bu çocuklar paralarını alana kadar buradayım. Kimse bizi kovamaz" dedi.

"Herkes yaptığı işin hesabını vermeli" diyen Aydın, "Takımın sezon sonuna kadar ayakta kalabilmesi için 600 bin lira yeterli. En azından play-off oynayacağımıza inanıyoruz ve bu işin peşini bırakmayacağız" diye konuştu.

Futbolcular adına açıklama yapan takım kaptanı Hakan Macit ise şunları söyledi:

"Senetlerin ödeneceğine dair sözler verildi ama ortada hiçbir şey yok. Alacaklarımızı yasal yollarla tahsil etmeye karar verdik. Antrenmanlara devam edeceğiz. Sahada mücadele edeceğiz. Alacaklarımı alıp başka kulübe gidebilirim ama ben Aydınspor 1923'te oynamak istiyorum. Tüm arkadaşlarım böyle düşünüyor, bu yüzden federasyona başvurmuyoruz."

Teknik direktör Hüsnü Özkara da futbolcularla gurur duyması gereken Aydınlıların, takıma sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Sıradaki Haber
Hasan Balta'dan iddialı açıklama
Yükleniyor lütfen bekleyiniz