Futbol

Denizli'de sevinç hakim

20 Aralık 2015 Pazar 16:35 - Son Güncelleme 20 Aralık 2015 Pazar 14:41

"İnşallah bundan sonra yolumuza güzel bir şekilde devam edeceğiz"

PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon'u 4-1 mağlup eden Denizlispor'un teknik sorumlusu Behzat Çınar, "İnşallah bundan sonra yolumuza güzel bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

Çınar, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, geçen hafta kaybetmeyecekleri bir müsabakadan puansız ayrıldıklarını hatırlattı. Futbolcularını gösterdiği mücadeleden dolayı kutlayan Çınar, şöyle konuştu:

"Bundan sonra inşallah Denizlispor daha güzel futbolla taraftarlarına iyi maçlar izletecek. Rakibimizi kutluyorum, onlar da iyi mücadele etti. Oyun karşılıklı bir mücadele içinde geçti. Attığımız goller organize ataklar sayesinde gelişti. İnşallah bundan sonra yolumuza güzel bir şekilde devam edeceğiz."

1461 Trabzon cephesi

1461 Trabzon Teknik Sorumlusu Sebahattin Akbayrak ise maça iyi başladıklarını ancak yakaladıkları birkaç pozisyonu değerlendiremediklerini kaydetti.

Pozisyon hatalarının olduğunu kaydeden Akbayrak, "Bireysel hatalarla devreyi golle kapatamadık. İkinci yarıda biraz daha gol ağırlıklı oynadık ama olmadı, rakibimiz iyi oynadı. Denizlispor'u tebrik ediyorum" dedi.

Sıradaki Haber
2. Lig'de sonuçlar ve puan durumu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz