Futbol

"Hakemler emeklerimizi çalmamalı"

08 Ekim 2018 Pazartesi 09:33 - Son Güncelleme 08 Ekim 2018 Pazartesi 09:40

TFF 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, "Hakemler emeklerimizi çalmamalı" dedi.

Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün kendi sahalarında karşılaştıkları Konya Anadolu Selçukspor karşılaşmasında rakipleriyle 0-0 berabere kaldıklarını anımsattı.

Karşılaşmada her iki takımın da iyi mücadele ettiğini ancak hakem kararlarının bir çoğunun yanlış olduğunu ileri süren Can, konuyu TFF'ye akratacağını ifade etti.

Hakemlerin görevlerini biraz daha dikkatli yapması gerektiğini anlatan Can, "Bugüne kadar hakemler hakkında hiçbir zaman eleştiride bulunmadım, fakat Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasında aleyhimizde verilen kararları hepimiz gördük.Taraftarlarımızın Trakya'ya ve Kırklareli'ye yakışır kalitede duruş sergilemesinden ötürü son derece gururlu ve onurluyum. Buradan sizlere sözüm olsun, federasyon nezdinde bu hakemlerin ceza almaları ve başka takımların da emeklerini çalmamaları için kamera görüntülerini TFF'ye yollayıp takipçisi olacağım. Hakemler emeklerimizi çalmamalı. Futbolu sporcular oynamalı. Hakemler oyuna müdahale etmemelidir. Futbolcu kardeşlerim ve büyük Kırklarelispor taraftarımız, bu tahriklere karşılık vermeden sadece galibiyete kenetlenen duruş sergileyerek yine Türk futbol camiasına örnek olmuştur. Mücadelemiz sonuna dek bitmeyecektir" diye konuştu.

Sıradaki Haber
TFF 2. Lig'de görünüm
Yükleniyor lütfen bekleyiniz