Futbol

Alacağı para belli oldu

12 Ocak 2014 Pazar 23:31 - Son Güncelleme 12 Ocak 2014 Pazar 23:34

Ronaldinho’ya zam yok!

Beşiktaş’ın transferinde başarısızlığa uğradığı Ronaldinho’nun kulübüyle imzaladığı sözleşmenin detayları belli oldu. Brezilya basınında yer alan haberlere göre yıldız futbolcu yeni sözleşmesine, 2013 yılındaki kontratıyla aynı hükümler uyarınca imza attı. Kulüp ile Ronaldinho cephesi arasında gerçekleştirilen görüşmede, Beşiktaş’ın yüksek tekifine rağmen Assis’in Mineiro’dan oyuncunun maaşı için hiç bir artış talebinde bulunmadığı belirtildi.

Radyo Itatiaia’ya konuşan kulübün hukuk sorumlusu Lasaro da Cunha yaptığı açıklamada, “Ben de sözleşme yenileme görüşmesinde yer aldım. Mineiro’nun futbol direktörü Maluf ve Ronaldinho’nun abisi Assis de oradaydı. Öyle talepler falan hiç olmadı. Yeni sözleşme aynı geçen yılın şartlarıyla gerçekleştirildi. Ronaldinho takımda kalmayı gerçekten çok istedi. Assis de son derece rahat görünüyordu. Son derece dengeli bir görüşme oldu. Açıkçası benlik bir şey de olmadı çünkü dediğim gibi kontrat geçen yılkinin tamamen aynısıydı. Ronaldinho takımda kaldığı için çok mutluydu” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Ronaldinho için Brezilya kulübünün sponsor bulduğu ve yıldız futbolcunun yıllık ücretini 3 milyon euronun üzerine çıkardığı iddia edilmişti. Oyuncu kulübünden yıllık yaklaşık 2 milyon dolar alıyordu.

Etiketler : Ronaldinho
Sıradaki Haber
Çankırıspor'dan transfer
Yükleniyor lütfen bekleyiniz