Futbol

Barça, Neymar'ın belgesini henüz göndermedi!

09 Ağustos 2017 Çarşamba 14:16 - Son Güncelleme 09 Ağustos 2017 Çarşamba 14:27

222 milyon Avro ile transfer rekoru kıran Neymar yeni takımı ile ilk antrenmanına çıktı. Sambacı'nın ilk görüntülerini Paris Saint Germain (PSG) kulüp televizyonu paylaştı. Neymar'ın PSG ile çıkacağı ilk maç dört gözle bekleniyor. Ancak, Barça'nın Fransa Futbol Federasyonu'na henüz belge göndermediği ifade ediliyor.

Eski Barcelonalı, yeni Paris Saint Germainli... Neymar Paris ekibi ile ilk antrenmanına çıktı. 222 milyon Avro bonservis bedeli ile transfer borsasını alt üst eden yıldız oyuncunun istekli tavrı dikkat çekti. Çalışma boyunca kulüp televizyonunun gözü Sambacı'nın üzerindeydi.

Lisansı henüz çıkmadığı için Neymar Fransa Lig 1'de takımının açılış maçında kadroda yer alamadı. Amiens'i 2-0 yendikleri maçı tribünden takip etmek zorunda kaldı.

Edinilen bilgilere göre yıldız oyuncunun transfer belgesinin Fransa Futbol Federasyonu'na ulaşması için bir süre daha zaman geçecek. Fransa basınına göre belgenin gecikmesindeki sorumlu sambacının eski kulübü Barcelona.

Katalan ekibi belgeleri 15 gün içerisinde Fransa Futbol Federasyonu'na ulaştırmazsa FIFA devreye girecek.

Mevcut durumda Neymar'ın ikinci hafta maçına yetişme ihtimalinin de düşük olduğu belirtiliyor.

Eğer ki herşey Neymar'ın istediği gibi giderse yıldız oyuncunun PSG forması ile ilk maçı 20 Ağustos Pazar günü Parc des Princes'de oynanacak Toulouse maçı olacak.

Sıradaki Haber
Neymar'ın yerine Dembele!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz