Futbol

Bayern Münih bombayı patlattı

04 Ocak 2014 Cumartesi 15:42 - Son Güncelleme 04 Ocak 2014 Cumartesi 21:43

Bayern Münih, Lewandowski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen Polonyalı oyuncu Robert Lewandowski, Bayern Münih ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bayern Münih kulübünden yapılan açıklamada, bu sezon sonuna kadar Borussia Dortmund ile sözleşmesi bulunan Lewandowski'nin 1 Temmuz 2014'ten itibaren Bayern Münih’te oynayacağı ifade edildi. Açıklamada, bugün sağlık kontrolünden geçen Polonyalı oyuncu ile 30 Haziran 2019 tarihine kadar geçerliliği olan bir sözleşmenin imzalandığı belirtildi. Lewandowski, yıllık 11 milyon Euro kazanacak.

Bayern Münih Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, bu transferin gerçekleşmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Lewandowski’nin dünyanın en iyi forvetlerinden biri olduğunu ve Bayern Münih'in kadrosunu güçlendireceğini kaydetti.

Sezon sonunda serbest kalacak Lewandowski, sezon başında Bayern Münih'e transfer olmak istemiş ancak kulübü izin vermemişti. Bundesliga’da 115 karşılaşmada 65 gol atan Lewandowski, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de 25 maçta 15 gol kaydetti.

Sıradaki Haber
Lazio'da Reja dönemi başladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz