Futbol

Beşiktaş Gökhan Gönül'e alternatif arıyor

30 Haziran 2019 Pazar 12:37 - Son Güncelleme 30 Haziran 2019 Pazar 12:48

Beşiktaş, Gökhan Gönül’e alternatif aramaya devam ediyor. Maliyeti nedeniyle Bruno Peres'den vazgeçen yönetim, yeniden Leonel Di Placido'ya yöneldi.

Yeni sezon hazırlıklarına 8 temmuzda başlayacak olan Beşiktaş, takımı güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sağ beke takviye yapmak isteyen siyah beyazlılar, Di Placido'yu yeniden gündemine aldı.

Bruna Peres’in transferi için uzun süre uğraşan Beşiktaş yönetimi, istediği sonuca ulaşamadı.

Yıllık 2 milyon 500 bin euro kazanan Brezilyalı futbolcunun daha yüksek bir kontrat istemesinden dolayı bu transferin zora girdiği ve rotanın yeniden Di Placido’ya döndüğü öğrenildi.

Arjantin ekiplerinden Lanus forması giyen 25 yaşındaki futbolcu için siyah beyazlılar daha önce de girişimlerde bulunmuştu.

Sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Di Placido, kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor.

Beşiktaş, Arjantinli futbolcu için önümüzdeki günlerde resmi teklifte bulunabilir. Öte yandan Beşiktaş teknik heyeti, geçen sezonu kiralık olarak Balıkesirspor Baltok'da geçiren Sedat Şahintürk’ü kamp kadrosuna dahil etmeyeceğini oyuncuya iletti.

İki sezondur Ege ekibinde görev yapan ve 68 maçta 13 gol atan 23 yaşındaki futbolcuya, hem Süper Lig, hem de 1. Lig'den bir çok teklifin geldiği öğrenildi.

Kaynak: TRT SPOR


 

Sıradaki Haber
Stoch PAOK'a geri döndü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz