Futbol

Dev takas gerçekleşecek mi?

26 Haziran 2018 Salı 15:00 - Son Güncelleme 26 Haziran 2018 Salı 15:23

Jose Mourinho ile aralarında soğuk rüzgarlar esen yıldız futbolcu Paul Pogba'nın kariyerine Fransa'da devam edebileceği konuşuluyor.

Avrupa'da transfer gündemini meşgul eden Pogba-Verratti takası gerçekleşecek mi? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.

PSG'nin takas yoluyla Paul Pogba'yı kadrosuna katabileceği belirtiliyor. İngiltere Ligi şampiyonluğunu ezeli rakibi Manchester City'e kaptıran United'da eleştirilen isimlerin başında Paul Pogba geliyordu.

Gelecek sezon iddiaları bir kadro kurmak isteyen İngiliz ekibi Marco Verratti transferi için Pogba + bir miktar para teklifiyle PSG'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. İngiltere basını da Mourinho ile aralarında problemler bulunan Pogba'nın bu transfere sıcak bakacağını iddia etti.

Fransa milli takımı ile Dünya Kupası'nda yer alan Pogba "Jose Mourinho ile aramızda küçük problemler vardı ama sonunda bir şey olmadı. Bazen yedek kulübesinde olmak büyümnenize yardımcı olur. Bunu kabullenmek zorundasınız" dedi.

Geçen sezon şampiyon Manchester City'nin 19 puan gerisinde kalan United'da Paul Pogba 27 lig maçında 6 kez gol sevinci yaşadı.  

Sıradaki Haber
Pastore, Roma ile imzaladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz