Futbol

Edinho, Erciyes'te kaldı

16 Mayıs 2014 Cuma 17:04 - Son Güncelleme 16 Mayıs 2014 Cuma 17:08

Kayseri Erciyesspor, Edinho'nun bonservisini aldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak forma giyen golcü oyuncu Edinho'nun bonservisinin alındığı bildirildi.

Kulüp başkanı Ziya Eren, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında gösterdikleri performansla ligde kalmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Kulübe emeği geçen herkese teşekkür eden Eren, şunları kaydetti:

"Başta taraftarımızın vermiş olduğu destek, teknik heyetimizin üstün tecrübeleri ve oyuncu kadromuzun yüksek motivasyonu ve arzusuyla hiç yaşamamamız gereken korkuyu ligin bitimine 1 hafta kala atlattık ve 33. hafta itibariyle puan sıralamasında ikinci yarının dördüncüsü olduk. Bu başarıda emeği geçen taraftarlarımıza, şehrimizin kanaat önderlerine, çok kıymetli hocamız ve ekibi ile yürekli futbolcularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

Kulüpteki herkesin ücretlerinin ödendiğini ifade eden Eren, 15 Mayıs tarihi itibariyle teknik heyet ve futbolcularla tüm personelin 2013-2014 sezonuna ilişkin prim, maç başı ve maaş alacağının kalmadığını bildirdi.

Golcü oyuncu Edinho'nun Kayseri Erciyesspor'da yeni sezonda da forma giyeceğini belirten Eren, "Ayrıca futbolcumuz Edinho'nun satın alma opsiyonunun kullanılarak yeni sezonda kulübümüzde kalmasının müjdesini tüm taraftarlarımızla paylaşırım" ifadelerini kullandı.

Ara transfer döneminin son saatlerinde Portekiz'in Sporting Braga takımından satın alma opsiyonuyla bedelsiz kiralanan Arnaldo Edi Lopes da Silva (Edinho), mavi-siyahlı formayla çıktığı 14 maçta attığı 11 gol ve 2 asistle takımının ligde kalmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Sıradaki Haber
Drogba veda ediyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz