Futbol

Fenerbahçe ara transfere damga vurdu

02 Şubat 2021 Salı 12:17 - Son Güncelleme 02 Şubat 2021 Salı 12:35  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe'de ara transfer dönemini hareketli geçti. Sarı Lacivertli kulüp; Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Szalai ve Osayi'yi kadrosuna kattı.

Yaz transfer dönemini 18 oyuncuyla kapatan Fenerbahçe, 4 transfer de Ocak ayında yaptı ve bir sezonda 22 futbolcuyu renklerine bağladı.

İlk olarak Queens Park Rangers’da forma giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel ile 4 buçuk yıllık anlaşma imzalandı.

Fenerbahçe ikinci imzayı, Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Apollon Limassol’da forma giyen Attila Szalai'ye attırdı. Macar stoper ile de 4 buçuk yıllığına anlaşıldı.

Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe, bu iki imzanın ardından dünya gündemini değiştirdi. Arsenal ile yollarını ayıran Mesut Özil'i, 3 buçuk yıllığına kadroya dahil etti.

Medipol Başakşehirli İrfan Can Kahveci de sarı lacivertli formayı giydi. 25 yaşındaki milli futbolcuyla 4 buçuk yıllık sözleşme imzalandı.

Fenerbahçe'ye gelenler kadar gidenler de fazla oldu. Ara transfer döneminde; Nabil Dirar Club Brugge’a, Kemal Ademi Fatih Karagümrük’e, İsmail Yüksek Adana Demirspor'a, Eyüp Akcan ise Tarsus İdman Yurdu’na kiralandı, Tolga Ciğerci’nin sözleşmesi feshedildi. 

Sıradaki Haber
Galatasaray'dan Ozan Kabak'a tebrik
Yükleniyor lütfen bekleyiniz