Futbol

Mbappe gidecek mi kalacak mı?

04 Nisan 2022 Pazartesi 12:19 - Son Güncelleme 04 Nisan 2022 Pazartesi 12:25  |  Kaynak : TRT SPOR

Kylian Mbappe'nin PSG'de kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor. Sezon sonunda Real Madrid'e gideceği iddia edilen yıldız oyuncu, bir gazetecinin ''Paris ekibinde kalman mümkün mü?'' sorusuna ''Elbette, neden olmasın'' diye cevap verdi.

Mbappe gidecek mi kalacak mı?  Futbol dünyası bu sorunun cevabını arıyor. Futbolseverler yaklaşık 1 yıldır Paris Saint Germain'in (PSG) yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Kylian Mbappe'nin nasıl bir karar vereceğine odaklandı.

İspanyol medyasına göre 23 yaşındaki yıldızın yeni durağı büyük ihtimalle Real Madrid olacak. Öyle ki Fransız gazetelerinde bile son aylarda İspanyol kulübünün Mbappe'ye olan ilgisine dair çok sayıda haber yer aldı. Ancak Fransız santrforun son açıklaması yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili karar vermekte zorlandığını gözler önüne serdi.

Paris ekibinin Lorient'i 5-1 yendiği maçtan sonra konuşan genç oyuncu, kulübünde kalma ihtimalinin sanıldığı gibi düşük olmadığını ima etti.

''Elbette, neden olmasın'' 

Kylian Mbappe bir gazetecinin ''Seneye Paris Saint Germain de kalman mümkün mü?'' sorusuna ''Elbette, neden olmasın'' diye cevap verdi.

Bu arada ünlü Fransız gazetesi L'Equipe, Paris Saint Germain'in, Mbappe'yi ikna etmek için yeni girişimlerde bulunacağını yazdı.

L'Equipe'nin haberine göre Paris kulübü 23 yaşındaki yıldızı takım kaptanı yaparak takımda tutmaya çalışacak.

Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'le sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek. 

Sıradaki Haber
Bruno Fernandes'e yeni sözleşme
Yükleniyor lütfen bekleyiniz