Futbol

Sneijder, Nice'i tercih etme nedenini açıkladı

08 Ağustos 2017 Salı 13:27 - Son Güncelleme 08 Ağustos 2017 Salı 13:34

Kariyerine Nice'te devam eden Wesley Sneijder, tercihiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sneijder, Dünya Kupası'nda milli takım kadrosunda yer alabilmek için Fransız kulübüne gittiğini belirtti. 

Wesley Sneijder, De Telegraaf gazetesine Galatasaray'dan ayrılık sürecini anlattı. Sneijder, Nice transferinde Teknik Direktörü Lucien Favre'ın önemli rol oynadığını söyledi.

İsviçreli çalıştırıcı ile yaptığı görüşmenin ardından Nice'e gelme kararı aldığını belirten Sneijder, rekabet seviyesi yüksek bir lig olması nedeniyle Fransa Ligi'ni tercih ettiğini ifade etti.

Hollandalı futbolcu, gelecek yaz yapılacak Dünya Kupası'nda milli takım kadrosunda yer alabilmek için Çin veya Ortadoğu ülkelerine gitmeme kararı aldığını kaydetti.

Bireysel antrenörüyle çalışmalarına devam ettiğini ve fiziki açıdan bir sorunu olmadığını dile getiren Sneijder, Galatasaray ve İstanbul'un hayatında önemli bir yer teşkil ettiğini dile getirdi.

Hollandalı yıldız, kendini Türkiye'de hep güvende hissettiğini ve Galatasaray taraftarını unutmayacağını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
PSG transfere doymuyor! İşte hedefteki yeni isim
Yükleniyor lütfen bekleyiniz