Futbol

Traore Bursaspor ile 3 yıllık anlaştı

20 Haziran 2014 Cuma 15:45 - Son Güncelleme 20 Haziran 2014 Cuma 15:52

Bursaspor, Bakaye Traore ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bursaspor, geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da forma giyen ve bonservisi AC Milan'da olan Malili orta saha oyuncusu Bakaye Traore ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Hasan Gülayan, Özlüce Tesisleri'ndeki imza töreninde yaptığı konuşmada, Traore'yi İtalya'nın Milan Kulübü'nden transfer ettiklerini belirerek, "Kulübünden bedelsiz olarak aldık. 1985 doğumlu bir arkadaşımız, hocamızın istediği yere bir futbolcu aldık. İnşallah başarılı olur. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Bakaye Traore ise Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, yeşil-beyazlı ekibe transferinin 3 yıldır gündemde olduğunu hatırlattı.

Fransa ve İtalya'da oynarken Bursaspor'un ne kadar önemli bir kulüp olduğunun söylendiğini belirten Traore, şunları söyledi:

"Geçen sezon Türkiye'de oynadığım dönemde Bursaspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bizzat kendim gördüm. Hocama ve başkanıma bana güvendikleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir sezon geçirip, şampiyon olacağız. Allah beni utandırmaz inşallah. Tüm gücümü Bursaspor'un başarısı için kullanacağım. Daha önce Bursaspor'un şampiyonluğu var. Bunu tekrarlamak için buradayım."

Bursaspor'a transferinde, yeşil-beyazlı ekibin taraftarlarının da etkisi olduğunu anlatan Traore, "Geçtiğimiz sezon, Bursaspor taraftarının ne kadar ateşli ve büyük olduğunu gördüm. Beni çok etkilediler. Taraftarları çok beğendim" ifadesini kullandı.

Traore, daha sonra, kendisini 3 yıllığına Bursaspor Kulübüne bağlayan sözleşmeye imza attı. Malili oyuncu, basın mensuplarına yeşil-beyazlı atkıyla poz verdi.

Törene, Bursaspor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu İlyas Acar ile Altyapı ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Ali Turan da katıldı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
''İmzayı atmaya az kaldı''
Yükleniyor lütfen bekleyiniz