Futbol

VİDEO | Ronaldo için dudak uçuklatan rakam

10 Eylül 2015 Perşembe 16:17 - Son Güncelleme 10 Eylül 2015 Perşembe 19:05

Perez: "Ronaldo'yu almak isteyen 1 milyar avroyu gözden çıkarmak zorunda."

Florentino Perez, Paris Saint Germain'in (PSG) Cristiano Ronaldo hayallerini suya düşürdü. Real Madrid Kulübü Başkanı, Portekizli yıldızı isteyen takımın 1 milyar avroyu gözden çıkarması gerektiğini söyledi.

Paris Saint Germain'in transfer döneminin son günü Ronaldo için Real Madrid'in kapısını çaldığı gündeme bomba gibi düşmüştü.

İspanyol ekibinden olumsuz yanıt alan Fransızların en kısa zamanda yeniden girişimlere başlayacağı iddiaları gündeme geldi. Ancak Real Madrid patronu Florentino Perez'in son açıklamaları bu transferin ne kadar zor olduğunu gün yüzüne çıkardı.

Bir başka deyişle Paris Saint Germain'in Ronaldo hayali Florentino Perez'e takıldı. Başkan, Portekizli yıldız için servet istedi. Florentino Perez, Ronaldo'dan vazgeçmelerinin imkansıza yakın olduğunu bir başka dille ifade etti.

Perez, "Eğer Paris kulübü Ronaldo'yu istiyorsa serbest kalma maddesindeki 1 milyar avroyu ödemeli. Futbolda her an her şey olabilir. Ancak bizim gündemimizde Ronaldo ile yolları ayırmak yok. Zaten bizimle üç yıllık sözleşmesi daha var" dedi.

Sıradaki Haber
3. kez Werder Bremen'de
Yükleniyor lütfen bekleyiniz