Placeholder Broadage Row
Başakşehir'den Selahattin Baki'ye Deniz Türüç yanıtı

Başakşehir, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'nin "Deniz Türüç'ün Fenerbahçe düşmanlığı sınır tanımamaya başladı" şeklindeki sözlerine tepki gösterdi. Yapılan açıklamada "Baki'nin iddiasını şaşkınlıkla takip ettik" denildi.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında lider Fenerbahçe'nin RAMS Başakşehir'i deplasmanda 1-0 yendiği müsabaka  gergin geçti.

2 kırmızı kart ve 1 penaltıya sahne olan mücadele sonrası kameraların karşısına geçen Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, RAMS Başakşehir forması giyen eski oyuncuları Deniz Türüç'le ilgili açıklamalar yaptı. Baki, "Şimdi söyleyeceğimi üzülerek söylüyorum. Bazı gerginliklerde baş aktör bizim eski oyuncumuz Deniz Türüç'tü. Fenerbahçe düşmanlığı sınır tanımamaya başladı. Ben şimdilik yazıklar olsun diyorum. Ama taraftar ve Fenerbahçe camiası bunu not etmiştir." ifadelerini kullandı.

RAMS Başakşehir, Baki'nin Deniz Türüç'e ilişkin açıklamasına tepki gösterdi.

Turuncu-lacivertlilerden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Rakip kulübün yöneticisinin futbolcumuz Deniz Türüç'ü yaşanan gerginliklerin başrolü olarak nitelendirerek Fenerbahçe düşmanlığı yaptığını iddia etmesini şaşkınlıkla takip ettik. Oyuncumuz, tüm futbolcularımız gibi rakip fark etmeksizin sahada terinin son damlasına kadar mücadele etmiştir" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, "Herhangi bir futbol paydaşının kamuoyunda ve sosyal medyada hedef haline getirilmesinin Türk futboluna hiçbir katma değeri olmadığını düşünüyoruz" denildi.