Placeholder Broadage Row
Çağdaş Atan: Maçı duran topla kaybettik

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor'a 1-0 mağlup olan RAMS Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan, "Maçı duran topla kaybettik. Ayağa kalkmamız gerekiyor." dedi.

Atan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, çok önemli bir maç kaybettiklerini söyledi.

Hak etmedikleri bir skorla maçtan ayrıldıklarını belirten Atan, maçın başından sonuna kadar sadece alan kapatmaya çalışan bir rakibe karşı oynadıklarını dile getirdi.

Yedikleri golden önce ve sonrasında önemli pozisyonlar bulduklarını aktaran Atan, "İkinci yarıda topa sahip olup hücum etmeye çalıştık. Maçı duran topla kaybettik. Ayağa kalkmamız gerekiyor. Zorlu bir fikstürden geçtik. Takım baya yıprandı. Oyuncularımızın sahanın içinde daha fazla öz güvenli mücadele vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Biz onlara inanıyor ve güveniyoruz. Bizim onlara güvendiğimiz kadar onların da kendilerine maç ortamında güvenmeleri gerekiyor. Antrenmanlarımızı maça yansıtma konusunda sorun yaşıyoruz." diye konuştu.

Gazetecilerin maç içerisinde Veysel Sarı ile tartışma yaşadıklarını hatırlatması üzerine Atan, "Veysel Sarı, yedek kulübesine doğru yakışmayan sözleri oldu. Kulübeyle muhatap olmaması gerektiğini söyledim. Tenhada söyleyemeyeceğiniz şeyleri kalabalıkta söylememeniz gerekiyor. Veysel'in Malatya'da da benzer bir sorunu olmuştu. Bu konularla ilgili çok fazla göze batmaya gerek yok. Bir futbolcuya yakışmayan sözler söyledi. Ben futbolcuyla muhatap olmam normalde. Maç sonunda da özür dilemeye geldi. Kabul etmedim." ifadelerini kullandı.

Antalyaspor cephesi

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında evinde RAMS Başakşehir'i 1-0 yenen Bitexen Antalyaspor'da teknik sorumlus Joao Carlos Valado Tralhao, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Tralhao, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Cumhuriyetin 100. yılını kutladığını belirtti.

Bir halkın Atatürk gibi liderinden ne kadar ilham aldığını görme şansını yaşadıkları ifade eden Tralhao, "Böyle güzel bir ülkenin 100. yılını kutlamasına şahitlik etmek bizim için mutluluk verici. Nice 100 yıllar görmenizi dilerim." dedi.

Başakşehir karşılaşmasının zor geçeceğini bilerek hazırlandıklarını anlatan Tralhao, "Bireysel olarak kaliteli, takım olarak organize bir ekibe karşı oynayacağımızı biliyorduk. Bugün aslında bizim günümüzdü. Çok iyi hazırlanmıştık. Gaziantep'te iş kazası diyebileceğimiz kötü bir maç çıkarmıştık. Bu maça reaksiyon vermeliydik. Hafta boyunca takımımıza bunun mesajlarını verdik. İşlerin iyi gitmediği zamanlarda davranışlar çok önemlidir. Takımımız işler iyi gitmediği bu haftada harika bir davranış gösterdi." diye konuştu.

Futbolcularının verdikleri bütün taktikleri sahaya yansıttığına dikkati çeken Tralhao, "Takıma ilk günden bu yana güvendiğimiz söyledik. İyi bir grubuz, kaliteli oyuncularımız var. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Taktiksel olarak çok iyi bir maç çıkardık. Gerçekten parıldayan bir performanstı. Kazandığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.