Placeholder Broadage Row
Ertuğrul Doğan'dan transfer müjdesi

TRT Radyo 1'de yayınlanan Spor Servisi programına katılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Doğan, 4 transferin bittiğini ve 3 oyuncu konusunda da ciddi mesafe kat ettiklerini söyledi.

TRT Radyo 1'de yayınlanan Spor Servisi programına katılan Doğan, Türkiye Kupasını müzelerine götürmek istediklerini söyledi.

Bordo mavili kulübün her zaman adaletten yana olduğunu vurgulayan Ertuğrul Doğan, Beşiktaş ile oynanacak kupa finalinde bilet fiyatlarını makul seviyelere çekeceklerini belirtti.

Trabzonspor Başkanı, gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak istediklerini ve bunun için de erkenden kolları sıvadıklarını kaydetti.

Transferlerin büyük bölümünü sezon öncesi kampına yetiştirmeyi planladıklarına dikkat çeken Ertuğrul Doğan, "4 transfer bitti. 3 isimde de ciddi mesafe kat ettik" diye konuştu.

Onuachu'nun geleceğine değinen Doğan, Southampton'ın Nijeryalı golcüyü yeniden kiralamaya sıcak bakmadığını ve oyuncunun satışı için de yaklaşık 15 milyon avro istediğini ifade etti.

Deneyimli yönetici, geleceği merak edilen diğer isimler Pepe ve Orsic ile ilgili olarak da teknik direktör Abdullah Avcı'dan gelecek rapora göre hareket edeceklerini aktardı.

Ertuğrul Doğan, iç çatışmaları bir kenara bırakarak birlik olmaları gerektiğini ve camia olarak herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını da sözlerine ekledi.