Futbol

Galatasaray'ın Mertens planı

22 Mart 2024 Cuma 10:23 - Son Güncelleme 22 Mart 2024 Cuma 10:32  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray, Dries Mertens ile 1 yıl daha yola devam etmek istiyor. Futbolu bırakmayı düşünen 36 yaşındaki Belçikalı yıldızın sezon sonunda ikna edilmesine çalışılacak.

Galatasaray'da iç transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, sezon bitmeden takımdaki birçok futbolcuyla sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya vardı.

Takımdaki geleceği en çok merak edilen isimlerden biri de Dries Mertens... Belçikalı futbolcunun kariyerine nasıl devam edeceği henüz netleşmedi.

Sezon başında yedek ağırlıklı bir oyuncu olması beklenen Mertens, lig ve Avrupa'daki performansıyla göz doldurdu. Galatasaray formasıyla bu sezon 42 maça çıkan Belçikalı oyuncu, 8'er gol ve asist üretti.

Mertens, geçen sezonu 30 lig maçında 6 gol 3 asistle tamamlamıştı. Form grafiğini artıran Belçikalı yıldız, bu sezon 28 lig karşılaşmasında ise 5 kez fileleri sarstı ve 8 gol pası verdi.

Dries Mertens, Mayıs ayında 37 yaşına girecek. Tecrübeli futbolcu, sezon sonunda Galatasaray formasıyla futbolu bırakmayı planlıyor. Teknik ekip ve yönetim ise Belçikalı futbolcunun 1 sezon daha takımda kalmasını istiyor.

Ligde bitime 8 maç kala Galatasaray'da öncelik üst üste ikinci kez şampiyonluk...Yönetim, sezonun bitimiyle birlikte Belçikalı oyuncuyla son kez görüşecek.

Sıradaki Haber
"2025 model Aslan"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz