Placeholder Broadage Row
Hasan Arat için tebrik mesajları

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüpler Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Hasan Arat için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak, mesajında "Beşiktaş Kulübünün yapılan olağanüstü genel kurul toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Hasan Arat ile yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Siyah beyazlı ekibin yeni başkanı Hasan Arat'a ve yönetim kuruluna, görevlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

TFF

"Beşiktaş Kulübü'nün bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının ardından başkanlığa seçilen Sayın Hasan Arat ve Yönetim Kurulunu tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz"

Fenerbahçe

"Beşiktaş JK Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Sayın Hasan Arat’ı tebrik ediyor; kendisine ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına görevlerinde başarılar diliyoruz."

Galatasaray

"Beşiktaş Jimnastik Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan seçilen Sayın Hasan Arat'ı kutlar, bu seçimin Türk sporu adına hayırlı olmasını dileriz."