Futbol

Trabzonspor gelecek sezonu planlıyor

28 Mart 2024 Perşembe 12:29 - Son Güncelleme 28 Mart 2024 Perşembe 12:42  |  Kaynak : AA

Trabzonspor, gelecek sezonun planlaması için erkenden kolları sıvadı. Bordo mavililer, önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayan ve Avrupa kupalarında iddialı bir takım oluşturmayı hedefliyor.

Bu doğrultuda transferlerin büyük bir bölümünün de hazırlık kampına yetiştirilmesi isteniyor. Başkan Ertuğrul Doğan önderliğinde yönetim, Abdullah Avcı ve oyuncu izleme komitesiyle ortaklaşa bir çalışma yürütüyor.

Bu üçlü sistem içerisinde ağırlıklı olarak Avrupa ve Güney Amerika olmak üzere geniş bir coğrafyada birçok oyuncu takip ediliyor.

Transferde kulüp ekonomisini de gözeten Karadeniz ekibi, özellikle sözleşmesi sezon sonu bitecek olan oyunculara yönelmiş durumda...

Ayrıca Batista Mendy profilinde hem takıma doğrudan katkı sağlayacak hem de satış potansiyeli taşıyan isimlere yönelik de ciddi bir çalışma var.

Trabzonspor öncelikli olarak stoper, sol bek, hücum gücü yüksek bir 10 numara; hem sağ hem solda oynayabilecek bir kanat ve bir de santrfor transfer etmeyi planlıyor.

Ayrılacak oyuncular ve kadro derinliğini arttırmaya yönelik yerli oyuncu transferleriyle bu sayının daha da artması bekleniyor.  

Etiketler : Trabzonspor
Sıradaki Haber
Orsic sahalara dönüyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz