Placeholder Broadage Row
Trabzonsporlu futbolculardan cezalara "30 saniyelik" tepki

Trendyol Süper Lig'de Konyaspor'a konuk olan Trabzonspor'da futbolcular, Fenerbahçe ile oynadıkları maçta çıkan olaylara ilişkin PFDK'dan verilen cezaları, karşılaşmanın ilk düdüğünden sonra 30 saniye hareketsiz kalarak protesto etti.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, Tümosan Konyaspor'a konuk oldu.  

30. haftada Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ardından çıkan olaylara ilişkin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunca (PFDK) verilen cezalara tepki gösteren bordo-mavili ekibin futbolcuları, Konyaspor müsabakasının ilk dakikasınsa kendi yarı sahasında bir araya gelerek topa dokunmadı.

Trabzonspor yedek kulübesinin de dahil olduğu protesto sırasınsda Konyasporlu futbolcular kendi yarı sahasınsa top çevirdi.

Bordo-mavili ekipten protestoya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Takımımız, PFDK'nın hukuksuz kararlarını protesto etti Futbol A Takımımız, bu akşam saat 20.30’da Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda Tümosan Konyaspor ile oynadığımız karşılaşmanın başlamasıyla 30 saniye boyunca hareketsiz kalarak adaletsizliğe karşı dik duruş sergilemiştir. Tümosan Konyaspor yönetimi ve takımına yaptığımız protesto için gösterdikleri hassasiyete teşekkür ederiz."