Futbol

Vinicius'tan şampiyonluk açıklaması

28 Mart 2024 Perşembe 14:41 - Son Güncelleme 28 Mart 2024 Perşembe 14:46  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray'da Carlos Vinicius, takım içinde çok iyi bir uyum olduğunu ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi.

Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarına Antalya'da devam eden Galatasaray'da Carlos Vinicius, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a gelmeden önce taraftrarlardan birçok mesaj aldığını belirten Vinicius, "Buraya gelmeden önce taraftarların sevgisini hissetmeye başlamıştım. Takıma geldikten sonra kurmuş olduğumuz iletişim ve pozitif ortam bana çok yardımcı oldu. Geldiğim ilk günden bugüne kadar güzel bir ilişki kurduk taraftarlarla. Bu beni çok mutlu ediyor." dedi.

Şampiyonluk yarışı ve takım arkadaşlarıyla ilgili golcü oyuncu, "Doğum günüm sırasında da bundan bahsetmiştim bana ne kadar yardımcı olduklarından ve bu şekilde başarıya ulaşacağımızdan. Tek hedefimiz şampiyon olmak. Başarıya bu şekilde ulaşacağımızı biliyoruz. Kurduğumuz aile ortamıyla başarılı olacağımızı düşünüyoruz." açıklamasında bulundu.

Kasımpaşa maçında galibiyeti getiren golüne ilişkin Vinicius, "Umarım böyle olur. Golden sonra çok fazla mesaj aldım Mitroglou'nun golüne benziyor diye. Umarım benim golümde şampiyonluğa yardımcı olur. Sadece o golle değil, tüm takımın çabasıyla şampiyon olunduğunu biliyorum. Umarım o gol de öyle hatırlanır." ifadelerini kullandı.

Vinicius, Okan Buruk'la ilgili soruya şu yanıtı verdi,

"Beraber çalışması çok kolay bir hoca olduğunu söyleyebilirim. İyi bir hoca olmanın birinci şartı iyi bir kalbe sahip olmaktır. Kendisi öyle birisi. İhtiyacımızı anlayarak bize liderlik ediyor. Onun liderliğinde şampiyon olacağımıza inanıyoruz."

 

Etiketler : GalatasarayVinicius
Sıradaki Haber
Dusan Tadic hız kesmiyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz