Futbol

"En önemli şey, kanseri yenen Berkan'dı"

22 Aralık 2015 Salı 22:25 - Son Güncelleme 22 Aralık 2015 Salı 20:31

Mersin İY-Ç.Rizespor maçı sonrası teknik adamlar açıklamalarda bulundu.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, lenf kanserini yenerek futbola dönen Berkan Afşarlı'nın, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile yaptıkları maçta attığı golün çok önemli olduğunu ifade etti.

Korkmaz, D Grubu'nda Rize temsilcisiyle 2-2 berabere kaldıkları maçtan sonra yaptığı açıklamada, takımının ilk golünü atan Berkan'a değinerek, "Benim için en önemli şey kanseri yenen, futbola tutunan Berkan'dı. Sakatlanıp sahadan çıktı üzüldüm tabii ama iyi bir örnek teşkil etti. Ona herkes adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kupa mücadelesinde, ligde fazla şans bulamayan futbolculara görev verdiğini kaydeden Korkmaz, özellikle ikinci yarıda rakipten daha iyi oynadıklarını söyledi.

Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ilk yarıda 2-0'dan farklı skoru elde edecek şansı bulduklarını ancak fırsatları değerlendiremediklerini kaydetti.

Futbolcularının yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadığını belirten Karaman, şöyle konuştu:

"İlk yarı 2-0'dan daha farklı bir skorla soyunma odasına gidebilirdik ama atamadık. İkinci yarı üçüncü golü bulacak şanslarımız vardı ama maalesef öndeki oyuncularımız becerikli davranmadılar, pozisyonları çok cömertçe harcadılar. 2-1'lik skorun rakibe getirdiği moral ve motivasyon sonucunda şanssız bir şekilde ikinci golü yiyince, 2-2 bitti. Hafta sonunda ligde önemli bir maçımız var. Bunun değerlendirmesini, lig maçını bitirdikten sonra kendi içerimizde yaparız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz