Futbol

Fenerbahçe, çeyrek final peşinde

29 Ocak 2016 Cuma 10:20 - Son Güncelleme 29 Ocak 2016 Cuma 08:26

Sarı-lacivertliler, Türkiye Kupası son 16 turunda Kayserispor ile çeyrek finale

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 30 Ocak Cumartesi günü karşılaşacağı Kayserispor'u yenerek, çeyrek finale çıkmak istiyor.

H Grubu'nda 5 galibiyet ve bir beraberlikle 15 puan toplayıp, lider olarak son 16 takım arasına kalan sarı-lacivertliler, kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.

G Grubu'nu 2. sırada tamamlayarak son 16 bileti alan Kayserispor ise İstanbul'da tur mücadelesi verecek.

Tek maçlı eleme sistemine göre oynanacak karşılaşmanın 90 dakikasında taraflar birbirlerine üstünlük kuramazsa on beşer dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Eşitlik yine bozulmazsa çeyrek finalisti seri penaltı atışları belirleyecek.

Son 24 maçta yenilgi yüzü görmedi

Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve kupada son 24 maçta yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, bu unvanını da korumak için sahaya çıkacak.

Ligde az forma şansı bulan futbolcularını ağırlıklı olarak kupada oynatan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın bu karşılaşmada ideal 11'ine yakın bir kadroyla takımını sahaya süreceği öğrenildi.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Ertuğrul Taşkıran, Abdoulaye Ba, Gökhan Gönül ve Hasan Ali Kaldırım'ın Kayserispor maçında forma giymesi beklenmiyor.

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında yarın Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz