Futbol

"Türkiye rakiplerini yenebilir"

26 Temmuz 2015 Pazar 12:45 - Son Güncelleme 26 Temmuz 2015 Pazar 12:48

Baxter "Finlandiya'da tüm takımları zorlu maçlar bekliyor."

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Stuart Baxter, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye'nin de yer aldığı I Grubu'nda bulunan Finlandiya'nın evinde tüm takımları zorlayacak bir ekip olduğunu söyledi.

Baxter yaptığı açıklamada, 2008-2010 yıllarında Finlandiya Milli Takımı'nda görev yaptığını hatırlatarak, "Finlandiya, iç saha maçlarında her takıma sıkıntı yaşatacak bir kadroya sahip. Disiplinle, mücadeleden kaçmadan ve seyircisi önünde havasını bularak oynayan bir ekip. Finlandiya'da tüm takımları zorlu maçlar bekliyor" dedi.

İzlanda'nın gücünü Avrupa Şampiyonası'nda göreceklerini vurgulayan Baxter, "Hırvatistan uzun zamandır futbolda söz sahibi ve dönem dönem adından fazla bahsettirmeyi başarıyor. Futbolcuları gündemde olmayı isteyecek ve bu yönde mücadele edecektir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin ise durumunu kendi performansının belirleyeceğine dikkati çeken Baxter, "Kısa bir süredir Türkiye'de görev yapıyor olsam da milli takımı hep takip ettim. Önemli oyuncuları ve deneyimli bir teknik adamı var. Türkiye iyi olursa bütün rakiplerini yenebilir. Ülke milli takımlarının başarılarının ligde mücadele eden ekiplere olumlu yansıdığını düşünüyorum. Türkiye'ye bu doğrultuda Dünya Kupası yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe Shakhtar'a bileniyor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz