Futbol

Cengiz: Benim için çok özel bir andı. Umarım birlikte çıkarız

29 Kasım 2019 Cuma 01:11 - Son Güncelleme 29 Kasım 2019 Cuma 01:41

UEFA Avrupa Ligi'nde J Grubu'nda temsilcimiz Medipol Başakşehir'i 3-0 yenen İtalya ekibi Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İkinci yarıda oyuna giren Cengiz Ünder, eski takımına karşı oynamanın heyecanının yaşadı.

Maçtantan sonra yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a konuşan Ünder, "Eski takımıma karşı oynamak benim için çok önemliydi. Sonuçta buradan Roma'ya transfer oldum, benim için çok özel bir andı" dedi.

Cengiz Ünder, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başakşehir ile birlikte çıkmamızı isterim, bugün biz kazandık, umarım onlar da son maçı kazanı ve birlikte çıkarız. Gayet iyiyim, çok da formdayım. Her zaman iyi şeyler yaptım, takımıma gol ve asistlerle katkı sağladım. Performansım yükseliyor, tekrardan 11'de başladığımda da bunu herkes anlayacak. Şu an Avrupa'nın önemli kulüplerinden birindeyim, gerçekten iyi şeyler yapmak istiyorum, ondan sonrasında Allah büyük. Şu anda takımıma konsantre olup, bir an önce formama ulaşmak istiyorum. Sezon sonunda Avrupa Şampiyonası'nda iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum.Çağlar bana Başakşehir'in çıkacağını söylemişti kura çekiminde. Otobüsteydim kurada, çıkınca çok mutlu olmuştum, Altınordu'dan sonra her şeyin başladığı yerdi burası. Tekrar burada oynadığım için mutlu oldum."

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Eintracht Frankfurt'u Kamada sırtladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz