Futbol

Prandelli'ye göre G.Saray mı, Lazio mu?

25 Şubat 2016 Perşembe 12:22 - Son Güncelleme 25 Şubat 2016 Perşembe 12:12

TRTSPOR'a konuşan Cesare Prandelli, G.Saray'ın tur şansını değerlendirdi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Lazio karşısında İtalya'da tur arayacak. Bu önemli karşılaşma öncesi, her iki takımı da yakından tanıyan ve geçen sezon sarı-kırmızılı kulübü de çalıştıran İtalyan teknik adam Cesare Prandelli, TRTSPOR'un konuğu oldu.

"Bana göre Lazio bir adım önde"

Lazio'nun Galatasaray'a göre daha organize bir takım olduğunu belirten Prandelli, İtalyan ekibinin tur şansını yüksek gördüğünü söyledi.

Prandelli, "1-1 zorlu bir skor ancak Lazio Galatasaray'a göre daha organize. Bugünkü karşılaşma hiç kolay olmayacak. Bana göre Lazio bir adım önde, tur şansı daha fazla" dedi.

"4. yıldızda benim de önemli katkım var"

Galatasaray'ın geçen sezonki başarısında kendisine pay biçen Prandelli, şöyle konuştu:

"Şampiyonlukta, dördüncü yıldızın takılmasında Hamza hocayla (Hamzaoğlu) beraber benim de önemli bir katkım var. Geçen sezon takım daha organizeydi ancak şimdi takım çok zor günler yaşıyor."

İtalyan hoca, Lazio karşılaşmasının Galatasaray için dönüm noktası olabileceğini vurgulayarak, "Avrupa'da UEFA'da mücadele etmek çok önemli. Bu çok zor bir maç olacak, ancak Galatasaray bu karşılaşmayla yeni bir sayfa açabilir" ifadelerini kullandı.

"Kalbimin bir yarısı Galatasaray'dan yana ama..."

Prandelli, eski takımına olan sevgisini ise şu sözlerle dile getirdi:

"Ben çalıştığım ortama sadık biriyim, eski oyuncularım orada, Galatasaray'ı seviyorum. Kalbimin bir yarısı Galatasaray'dan yana ancak diğer taraftar Pioli benim çok yakın bir dostum. Bir İtalyan olarak Lazio'yu destekliyorum. Ortada kaldım hangi takımı destekleyeceğimi bilemiyorum."

Gelecek planı ne?

Gelecek planlarıyla ilgili de konuşan Cesare Prandelli, "Bir teknik direktör olarak tabi ki takım çalıştırmak istiyorum. Ancak acele etmemek gerek. Dünya Kupası'nın ardından Galatasaray'la anlaştım, bana verilmiş sözler vardı. Fakat başkan değiştikten sonra projeler yarıda kaldı, istifa etmek zorunda kaldım. Bana şimdiye kadar bir çok teklif geldi ama hemen karar vermek istemedim. Bana verilen vaatleri yerine getirecek bir takımla anlaşmak istiyorum" dedi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
İşte Avrupa Ligi'ndeki eşleşmeler
Yükleniyor lütfen bekleyiniz