Futbol

Trabzonspor Limassol deplasmanında

19 Eylül 2013 Perşembe 20:16 - Son Güncelleme 20 Eylül 2013 Cuma 10:03

Tarihinde ilk kez Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Bordo-Mavililer, bu akşam ilk maçında deplasmanda Apollon Limassol ile karşılaşıyor. Bu sezon Avrupa'da çok iyi bir performans sergileyen Karadenz Fırtınası, bu kez Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde esmek istiyor.

Bu sezon oynadığı maçlarda hiçbir takımın bileğini bükemediği Fırtına, rakibini devirip, iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Saat 22.05'te Tsirion Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.
Rakiplerini yardımcılarına izlettirip, oyuncularına rakibin eksi ve artılarını ezberleten teknik direktör Mustafa Akçay, gruplarda elde edecekleri sonuçlarla adlarından söz ettireceklerini söyledi.

RUMLAR'A KARŞI ÜSTÜN

Trabzonspor, Kıbrıs Rum Kesimi takımları karşısında 5. maçına çıkacak. İlk olarak 2005-2006 sezonunda Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Anorthosis Famagusta takımı ile eşleşen Fırtına, deplasmanda 3-1 yenildiği rakibini sahasında 1-0 yenmesine karşın elenen taraf olmuştu.

Bir sonraki sezon da UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apoel takımıyla eşleşen Karadeniz ekibi, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini sahasında 1-0 yenerek bir üst tura çıkmıştı.
Bordo-Mavililer, Rumlara karşı 4 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken, 4 gol attı, kalesinde de 4 gol gördü.

MUHTEMEL 11'LER

A.LİMASSOL: Vale, Merkis, Dananae, Karapidi, Gullon, Robert, Vasiliou, Hamdani, Roberto, Sangoy, Papaulis

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa (Z.Yavru), Mustafa, Aykut Demir, Olcan, Yusuf, Colman, Zokora, Malouda, 

Sıradaki Haber
Kupa-2'de günün menüsü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz