Futbol

Vitor Pereira: Kendi seviyemizde oynamalıyız

24 Kasım 2021 Çarşamba 19:58 - Son Güncelleme 24 Kasım 2021 Çarşamba 20:01  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Olympiakos maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, basın mensuplarının karşısına geçti.

Yeniden Yunanistan'a döndüğünü hatırlatan Pereira, “Hiç şüphe yok ki zor maç olacak. İki iyi takım karşı karşıya gelecek. Olympiakos, büyük Avrupa takımlarına karşı oynamaya alışkın bir takım. Gol yediğimizde, rakibimize kendi stadımızda verdiğimiz kontratak şanslarını vermemeliyiz. Kendi seviyemizde oynamalı, kendi karakterimizi ortaya koymalıyız. Kafamızda üç puanı almak var. Harika bir atmosfer olacak. Tekrar bu stadyuma dönmek güzel bir his.” dedi.

"Farklı formasyonlar sergileyebiliriz"

Tecrübeli teknik direktör, Olympiakos karşısında hangi formasyonla sahada olacaklarına dair soruya şu yanıtı verdi:

“Biz birden fazla sistemde oynamaya çalışıyoruz. Takımı bu şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Maçlarda hem dörtlü, hem üçlü sistemde oynayabilmeye çalışıyoruz. Bazen rakibi şaşırtabilirsiniz. Bizim için önemli olan, dörtlüde de üçlüde de istikrarlı bir performans sergileyebilmemiz. Futbolda hücum ve savunma anında farklı formasyonlar sergileyebilirsiniz. Modern futbol budur. Önemli olan, oyuncuların teknik direktörünün neler istediğini anlaması.”

Vitor Pereira, kadro seçimini maç gününde göreceğimizi belirterek sözlerini şöyle noktaladı:

“Yarınki tercihimizi görmek için yarını beklemeliyiz. Galatasaray maçı geride kaldı. Şimdi Olympiakos maçına odaklanmamız lazım. Yarın burada harika bir atmosfer olacak. Olabilecek en iyi koşullarda sahaya çıkmamız gerekiyor. Son maç zor bir maçtı, yarın da zor olacak. Dengeyi sağlamamız gerekiyor. Kendi aramızda konuştuktan sonra en dengeli kararın ne olacağına karar vereceğiz.”

Sıradaki Haber
"F.Bahçe'nin hatalarından yararlanmak istiyoruz"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz