Futbol

Zorya sürpriz peşinde

23 Kasım 2016 Çarşamba 18:38 - Son Güncelleme 23 Kasım 2016 Çarşamba 16:03

Zorya Teknik Direktörü Vernydub, Fenerbahçe'nin karşısına sürpriz yapmak için çıkacağız dedi.

Zorya Teknik Direktörü Yuriy Vernydub, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 24 Kasım Perşembe günü  Fenerbahçe karşısına sürpriz bir sonuç almak için çıkacaklarını söyledi.

Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Ukraynalı teknik adam, az da olsa gruptan çıkma şanslarının olduğunu vurgulayarak, "Zorya'nın şansı yok diyorlar ama bu doğru değil. Küçük de olsa bir şansımız var. Sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Fenerbahçe, çok iyi bir durumda. Belki başında çok iyi değillerdi ama çok hızlı bir tempo kazandılar. Zor bir karşılaşma olacak. Fenerbahçe'nin karşısına sürpriz yapmak için çıkacağız." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin çok fazla yıldız oyuncusu olduğunu ifade eden Vernydub, şunları söyledi:

"Fenerbahçe, Avrupa standartlarında bir takım. Volkan Demirel efsane bir isim. Sadece kulübünde değil ülke dışında da bilinen bir oyuncu. Defanslarındaki 19 numaralı oyuncunun (Şener Özbayraklı) ismine dilim dönmüyor ama çok başarılı bir oyuncu. Forvetleri çok başarılı. Van Persie çok formda, efsane bir futbolcu. Diğer forvetlerinin ismini unuttum, onlar da çok başarılı. De Souza, Mehmet Topal da çok iyi oyuncular. Kanatlarda da Volkan Şen çok iyi. Yani iyi bir takım. Biz de bunları bilerek geldik. Elimizden geleni yapmak için buradayız. Doğru bir taktik uygulayacağız. Fenerbahçe'ye sıkıntı çıkarmak istiyoruz."

Zorya'nın Ukraynalı oyuncusu Dmytro Grechyshkin ise Fenerbahçe'yle zor bir maç oynayacaklarını vurgulayarak, "Gerçekten çok sıkı bir karşılaşma olacak. Maça hazır olarak çıkacağız. Umarım başarılı oluruz. Fenerbahçe form olarak zirvede. İlginç bir karşılaşma olacak. Fenerbahçe'nin çok sıkı bir taraftarı var. Onların baskısını hissedeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Zorya hazırlıklarını tamamladı

Ukrayna temsilcisi, Fenerbahçe maçının son antrenmanını Ülker Stadı'nda yaptı.

Teknik direktör Vernydub yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan Zoryalı futbolcular, daha sonra tam sahada pas çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Ukrayna ekibinin 24 Kasım Perşembe günü oynanacak olan maçın taktik provasını yaptığı öğrenildi.

Sıradaki Haber
Advocaat rotasyona gidecek mi?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz