Futbol

Karar yakın

02 Aralık 2013 Pazartesi 15:05 - Son Güncelleme 02 Aralık 2013 Pazartesi 15:15

F.Bahçe'de devre arasında yolların ayrılacağı futbolcular belirleniyor.

Fenerbahçe'de devre arasında operasyon var.

Sarı lacivertlilerde Semih Şentürk ile Serdar Kesimal'ın gönderilecekler arasında ilk sırada yer aldıkları öğrenildi.

Yabancı kontenjanı nedeniyle kadroya girmekte zorlanan Yobo, Kadlec, Holmen'in de devre arasında kiralanması gündemde.

Beşiktaş maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Meireles hakkında nasıl bir karar alınacağı da merakla bekleniyor.

Bütün bu konularla ilgili son kararı Teknik Direktör Ersun Yanal verecek. Yanal, derbiden sonra yaptığı ilk açıklamada Meireles'in bilmeden Veli'nin baldırına bastığını söylemiş ve futbolcusunu savunmuştu.

Kupa mesaisi

Bu arada Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda PTT Birinci Lig ekiplerinden Fethiyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan idmanda cumartesi günkü Beşiktaş derbisinde görev yapan oyuncular dayanıklılık ve kuvvet çalışması ile günü tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından dar alanda çift kale maç yaptı.

Sarı-lacivertli takımda gribal enfeksiyon geçiren Egemen Korkmaz’ın antrenmana çıkmadığı, sakatlığı süren Emre Belözoğlu’nun ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Fenerbahçe, yarın akşam saatlerinde yapacağı çalışma ile Fethiyespor maçını hazırlıklarını tamamlayacak.

Sarı lacivertlilerin kupa karşılaşmasında düzenli olarak 11'de forma giyemeyen Yobo, Kadlec, Holmen ve diğer yerli oyuncular Bekir, Mert, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz, Salih Uçan, Selçuk gibi futbolculara görev vermesi bekleniyor.
 

Sıradaki Haber
Türkiye Kupası'nın hakemleri belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz