Futbol

Zeki Murat Göle: Konsantre olamadık

30 Aralık 2021 Perşembe 00:27 - Son Güncelleme 30 Aralık 2021 Perşembe 00:31  |  Kaynak : DHA

Fenerbahçe teknik sorumlusu Zeki Murat Göle, Afjet Afyonspor maçının ardından yaptığı açıklamada "Konsantrasyonu sağlayamadık" dedi.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Afjet Afyonspor'u 2-0 mağlup etti.

Sarı-lacivertli ekibin teknik sorumlusu Zeki Murat Göle, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Afjet Afyonspor'u mücadelesinden dolayı kutlayarak sözlerine başlayan Göle, bu tip maçlarda konsantrasyon sıkıntısı yaşadıklarını belirterek, "Daha konsantre olmanız gerekiyor. Fenerbahçe olsanız da bunun zararlarını gördük. Oyuna iyi başlayamadık. Pozisyon da verdik, 1-2 tanesi tehlikeliydi. Üretkenlik konusunda sıkıntı yaşadık. Oyuna müdahale etmek zorunda kaldık. 2. yarı değişikliklerimiz oldu, bu enerjimizi yukarı çekti. Sonuçlandırmada ve üretkenlikte sorunlar yaşıyoruz. Uzatmada rakip yoruldu, akabinde 2 gol bulduk ve turu atlamasını bildik. Bu anlamda sevinçliyiz" ifadelerini kullandı.

Cem Kavçak: Göze hoş gelen bir futbol oynadık

Afjet Afyonspor teknik direktörü Cem Kavçak ise göze hoş gelen bir futbol oynadıklarını kaydederek, "Sahaya da bu anlayışla çıktık. Önde basarak Fenerbahçe'nin zaaflarından faydalanmak istiyorduk. Tabi kaliteli bir kadroları var. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek daha farklı olabilirdi. Fenerbahçe'nin durumu bizi ümitlendiriyordu, tribünlerin süre geçtikte tepki koyacağını biliyorduk ve öyle de oldu ancak penaltıdan yediğimiz bir gol sonucunda mağlup olduk" dedi.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe'den yedek ağırlıklı kadro
Yükleniyor lütfen bekleyiniz