Motor Sporları

Toto Wolff İstanbul'daki yarışı değerlendirdi

20 Ekim 2021 Çarşamba 11:25 - Son Güncelleme 20 Ekim 2021 Çarşamba 11:29  |  Kaynak : TRT SPOR

Formula 1'de Mercedes'in patronu Toto Wolff, İstanbul'daki yarışı değerlendirdi. Wolff," Rusya'dan sonra Türkiye'de de kazanarak pozitif bir ivme kazandık." dedi.

Formula 1'de son yıllarda öne çıkan Mercedes takımı, zorluklarla başladığı sezonda olumlu bir ivme yakaladı. Rusya'dan sonra Türkiye'de de kazanan Alman üreticinin, yeni podyum hedefi ise Amerika Grand Prix'i.

Austin'de koşulacak yarış öncesi konuşan Mercedes'in patronu Toto Wolf, takımın son durumuyla ilgili değerlendirmede bulundu..

Wolff," Türkiye'deki yarışta yakaladığımız performansın devam ettiğini görmek cesaret vericiydi. İstanbul'dan döndüğümüzden bu yana takımın ruh hali çok iyi." şeklinde konuştu. Toto Wolf, Türkiye Grand Prix'inde galibiyete ulaşan pilot Bottas ile ilgili de "Kusursuz bir sürüşe imza attı." ifadelerini kullandı.

Amerika Grand Prix'iyle ilgili de genel bir değerlendirmede bulunan Wolff, " Eğlenceli bir pist, hızlı ve akıcı virajları var. Yani her şeyden biraz var. Bu yüzden eğlenceli bir Grand Prix olacağından eminim." dedi. 

Sıradaki Haber
Kızıldeniz kıyısı Formula 1'e hazırlanıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz