Placeholder Broadage Row
Djokovic'ten Alcaraz'a övgü

Erkekler tenisinin bir numarası Novak Djokovic, Carlos Alcaraz'dan övgüyle bahsetti. Sırp raket, genç rakibi için "Ne olursa olsun bir numara olacak ve bunu hak ediyor. Çünkü çok etkileyici oynuyor" ifadelerini kullandı.

Dünya bir numarasından rakibine övgü... Novak Djokovic, genç rakibi Alcaraz için "Çok etkileyici bir oyun oynuyor" dedi.

İkili bu sezon aynı turnuvada ilk kez buluşacak.

Novak Djokovic, İspanyol rakibiyle ilgili olarak, şunları söyledi:

"Ne olursa olsun bir numara olacak ve bunu hak ediyor. Çok etkileyici oynuyor. Gerçekten harika bir seviyede. Kesinlikle yenilmesi çok zor bir oyuncu. Roland Garros'ta tabii ki Nadal'ın oynayıp oynamamasına bağlı, ama Alcaraz hiç şüphesiz Paris'te de ana favorilerden biri. Geçen yıl onunla sadece bir kez karşılaştık. Burada oynama şansımız olursa final olur ve bence ikimiz de bunu çok isteriz."

"Rekabet, dünyanın en iyi oyuncuları ile daha anlamlı oluyor"

35 yaşındaki tenisçi, eski rakibi Rafael Nadal hakkında da konuştu

Roland Garros yaklaşırken, Nadal'ı yeniden formda görmeyi umduğunu ifade eden Djokovic, "Tenis dünyası, onun yokluğundan etkilenecektir. Eminim ki herkes onu Paris'te görmek ister. ben de öyle... Çünkü rekabet, dünyanın en iyi oyuncuları ile daha anlamlı oluyor. Böylece meydan okumak daha zevkli hale geliyor. Onun yerinde değilim, ne hissettiğini bilmiyorum ama eminim orada olmak için elinden gelenin en iyisini yapıyordur" diye konuştu.