Tenis

Zverev: Bu yarı final de eğlenceli geçecek

19 Kasım 2021 Cuma 11:19 - Son Güncelleme 19 Kasım 2021 Cuma 11:31  |  Kaynak : TRT SPOR

ATP Finalleri'nde Novak Djokovic'in karşılaşacak olan Alman tenisçi Alexander Zverev, "Novak'la her büyük turnuvanın ilerleyen turlarında karşılaşmak gibi bir alışkanlığımız olmaya başladı. Bu yarı final de eğlenceli geçecek" dedi.

İtalya'nın Torino kentinde, erkeklerde yılın en iyi sekiz raketinin mücadele ettiği Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) Finalleri'nde sona yaklaşılıyor.

Yeşil grubun birincisi Novak Djokovic'in yarı finaldeki rakibi kırmızı gruptan Alexander Zverev oldu. Alman tenisçi, Hubert Hurkacz'ı, 62 dakikada 2-0 yenerek turnuvanın en hızlı zaferine imza attı.

Dünya 3 numarası Zverev, dünya bir numarası Sırp raketle 5. randevusu hakkında; "Bu yılki her sert zemin turnuvasında Novak'la karşılaştım. Büyük turnuvaların ilerleyen turlarında karşılaşmak gibi bir alışkanlığımız oluştu. Eğlenceli geçecek" yorumunu yaptı.

İkilinin daha önceki dört karşılaşmasının üçünde kazanan Djokovic oldu.

Kırmızı grupta yarı finali garantileyen son şampiyon Daniil Medvedev ise Jannik Sinner'ı 2-1 yendi. Sinner, 6-0 yenildiği ilk setten sonra, İtalyan tenisseverleri heyecanlandıran bir mücadele verdi ve ikinci seti 7-6 kazandı.

Ancak, vatandaşı Matteo Berettini'nin çekilmesi üzerine turnuvaya dahil olan Jannik Sinner, üçüncü sette Medvedev'e karşısında 7-6 kaybetti.

Torino'da son yarı finalist, Andrey Rublev ile Casper Ruud karşılaşmasının sonucunda belli olacak.

 

Sıradaki Haber
Tsitsipas'ın yerini Norrie alacak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz