Tenis

"Herkesin kötü bir günü olabilir"

21 Ekim 2013 Pazartesi 15:04 - Son Güncelleme 21 Ekim 2013 Pazartesi 15:09

Sara Errani, Serena Williams ile maça çıkmanın kolay olmadığını belirtti.

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul'da mücadele edecek İtalyan tenisçi Sara Errani, kendini iyi hissettiğini ve turnuvada iyi oynamak istediğini söyledi.

İtalyan sporcu, İstanbul'da ikinci kez bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu vurgulayarak, "Yeniden burada olmak benim için çok şaşırtıcı ve çok mutluyum. Kendimi çok iyi hissediyorum ve iyi oynamak istiyorum" dedi.

Organizasyonda çok güçlü sporcuların bulunmasının ve Serena Williams'ın başarılı performansının sorulması üzerine Errani, şöyle konuştu:

"Serena gerçekten çok güçlü ve tutarlı. Onunla maça çıkmak kolay olmaz ancak herkesin kötü bir günü olabilir. Herkes çıkıp kazanmaya çalışıyor. Kendisi de gününde olmasa kaybedebilir. Bu olmayacak bir şey değil. Turnuvalarda maçları kazanmak çok kolay olmuyor. Öncelikle kendinize inanmanız gerekiyor."

Turnuvada aynı zamanda çiftlerde de mücadele edecek olan İtalyan tenisçi, "Teklerde ve çiftlerde de aynı keyfi alıyorum. Yıllarca tek oynadıktan sonra çift oynamak kolay değil. Ancak en iyi arkadaşınızla olduğunuz zaman çiftlerde de oynamayı seviyorum" ifadelerini kullandı.

Sara Errani, toprak zeminde mücadele etmeyi çok sevdiğini, ancak son zamanlarda daha fazla ilginin olması nedeniyle önemli turnuvaların büyük bölümünün sert zeminde oynandığını kaydetti.

Sıradaki Haber
"Serena zorlu bir rakip"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz