Tenis

Errani performasından memnun

26 Ekim 2013 Cumartesi 21:52 - Son Güncelleme 26 Ekim 2013 Cumartesi 21:56

Errani: "Bu sezon istikrarlı oynadım."

WTA Championships İstanbul Sezon Sonu Turnuvası'nda mücadele eden ancak yarı finale çıkamayan Sara Errani, yine de bu sezonki performansından memnun. Errani, istikrarlı oynadığını ifade etti.

İtalyan tenisçi, WTA sezon sonu turnuvasına son kez ev sahipliği yapan İstanbul'dan da güzel anılarla ayrıldığını ifade etti. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi istkrarlı bir oyun sergilediğini dile getiren usta raket, "Bu sezon yine beni İstanbul'a getiren puanları topladım. Oynadığım oyundan ve gösterdiğim performanstan memnunum. Geçen yıl Roland Garos'ta final oynadım. Bu final öncelikle benim dünyadaki sıralamamı değiştirdi. Dünya klasmanında çok daha iyi bir konuma geldim. Turnuvalarda seri başı olmaya başladım ve bu da benim motivasyonumu arttırdı" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'DAN GÜZEL ANILARLA AYRILIYORUM

Errani, TEB BNP Paribas WTA Championships Sezon Sonu Turnuvası'na son kez ev sahipliği yapan İstanbul'dan güzel anılarla ayrıldığını belirtti ve "İstanbul bizi yine çok iyi ağırladı. Çok güzel bir organizasyon yapıldı. Seyirci de muhteşemdi. Hiçbir maçta bizi yalnız bırakmadılar. Onlara teşekkür ediyorum" dedi.

Errani, tenisin yanı sıra çok da iyi futbol oynuyor. İtalyan raket, bu konudaki görüşlerini de dile getirirken, "Futbol oynamayı çok seviyorum. Oynamaktan zevk alıyorum ve fırsat buldukça oynuyorum ama futbol maçlarını seyretmiyorum ve takip etmiyorum. Tuttuğum bir takım yok ancak tenisçi olmasaydım futbolcu olmazdım" diyen Errani yine tenisçi olmak için herşeyi yapabileceğini belirtti.

Sıradaki Haber
"Çok yorgundum, ayakta zor durdum"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz