Tenis

Li Na çok mutlu

26 Ekim 2013 Cumartesi 21:42 - Son Güncelleme 26 Ekim 2013 Cumartesi 21:44

"2013 için mutlu bir son oldu."

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda tekler yarı finalinde Çek Petra Kvitova'yı 2-0 yenerek finale çıkan Çinli tenisçi Li Na, finale yükseldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Li Na, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, dünya sıralamasında ilk üçte olma hedefini tutturduğunu belirterek, "Ancak tabii bu daha başlangıç. Bu son turnuvada şanslı ya da mutlu olup olmadığımı bilmiyorum ama 2013 için mutlu bir son oldu" dedi.

Maçta servislerini kullanırken hiçbir şey düşünmediğini vurgulayan Çinli raket, "Çünkü çok düşünürsem belki maçı kaybedebilirdim. Şimdi finalde kiminle oynayacağıma değil, kortta ne yapacağıma odaklanmak zorundayım. Ben oyunumu oynamak durumundayım" diye konuştu.

Petra Kvitova ise dünkü maçta çok efor harcadığını kaydederek, şunları söyledi:

"Bugün de savaşmaya hazırdım ancak performansım yeterli gelmedi. Li Na çok iyi oynadı özellikle ikinci sette tek bir şans bile elde edemedim. Bütün sezon boyunca inişler ve çıkışlar oldu. Yine de bu turnuva, sezon içerisindeki en iyi turnuvalarımdan biri oldu."

Bu arada, Li Na sezon sonu şampiyonasında ilk kez final oynayacak.

Sıradaki Haber
Birinciler madalyalarına kavuştu!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz