Tenis

Serena Williams rüzgarı sürüyor

24 Ekim 2013 Perşembe 00:33 - Son Güncelleme 24 Ekim 2013 Perşembe 10:24

Serena Williams, Polonyalı Radwanska'yı iki sette yenerek 2'de 2 yaptı.

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ikinci günün son maçında kadın tenisinde dünya 1 numarası ABD'li Serena Williams, Polonyalı Agnieszka Radwanska'yı 2-0 yendi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan turnuvada kırmızı grupta yer alan Williams, Radwanska'yı 6-2 ve 6-4'lük setlerle mağlup ederek, ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı.

Maça iyi başlayan ve 2. oyunda servis kıran Serena Williams, 3. oyun sonunda 3-0 öne geçti. Daha sonra iki tenisçi de servis kullandıkları oyunları alınca, 7. oyun sonunda Williams 5-2 ile üstünlüğünü sürdürdü. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan ABD'li raket, 8. oyunda servis kırarak, 35 dakika süren ilk seti 6-2 kazandı ve 1-0 öne geçti.

İkinci sette 4. oyunda servis kıran Serena Williams, 3-1 ile üstünlüğü ele geçirdi. Ancak maçı bırakmayan ve 5. oyunda rakibinin servisini kıran Radwanska, servis oyununu da alarak 3-3 beraberliği yakaladı. Daha sonra her iki oyuncu da servis oyunlarını alırken, Serena Williams 10. oyunda rakibinin servisini kırdı ve seti 6-4, 1 saat 22 dakika süren maçı da iki sette kazandı.

Karşılaşmanın ardından Serena Williams, tribünlere doğru giderek, seyircilere top verdi. ABD'li raket ayrıca hayranlarına imza dağıttı. Rakibiyle daha önce yaptığı 7 maçı da kazanan Williams, 8. maçtan da galibiyetle ayrıldı. Kırmızı grupta iki maçını da kazanan ABD'li raket, liderliğini sürdürdü. İlk maçında Petra Kvitova'ya yenilen Radwanska ise ikinci mağlubiyetini aldı.

Sıradaki Haber
Azarenka'ya Jankovic darbesi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz