Voleybol

"Basit hatalarımızı azaltmalıyız"

01 Kasım 2015 Pazar 10:31 - Son Güncelleme 01 Kasım 2015 Pazar 09:39

Bornova Anadolu Lisesi Antrenörü Ütün: Hataları azaltırsak daha iyi oynayacağız.

Erkekler Voleybol 1. Lig'de Halkbank'a 3-0 mağlup olan Bornova Anadolu Lisesi'nin antrenörü Bülent Ütün, "Basit hatalarımızı azaltırsak çok daha iyi oynayacağız" dedi.

Ütün, yeni bir ekip olduklarını ve birbirlerine alışma döneminde bulunduklarını söyledi. Eksikliklerinin olduğunu kaydeden Ütün, şöyle konuştu:

"Her maçı gücümüzü en üst düzeyde tutarak oynamak istiyoruz. Bu bizi psikolojik olarak geriyor, hata yapanın yerine sokabileceğimiz çok fazla oyuncu olmadığı için hata yapan oyuncu da strese giriyor. Hep iyi oynamalarını bekliyoruz ama maçlarda iniş çıkışlar oluyor. Halkbank karşısında da bütün setler başa baş gitti. Çalışarak basit hatalarımızı azaltırsak o zaman çok daha iyi oynayacağız. Halkbank'ın gücü belli, onları tebrik ediyorum. Biz kendimize bakıyoruz, kendimizi ne kadar düzeltirsek o kadar iyi."

Antrenör Ütün, büyük takımların sezon çalışmalarına geç başlamak zorunda kaldıklarını, o nedenle henüz hazır olmadığını, Beşiktaş, Maliye Milli Piyango ve kendileri gibi ekiplerin daha hazır olduğunu ancak bu takımların da başka dezavantajlarının bulunduğunu kaydetti.

Maç kazandıkça öz güvenlerinin artacağını belirten Ütün, "Kendi rakiplerimizi yenip büyük maçlara çıktığımızda daha iyi karşılaşmalar oynayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

İkinci haftanın ardından birer galibiyet ve mağlubiyeti bulunan ligin yeni ekibi Bornova Anadolu Lisesi 3 puanla 7. sırada bulunuyor. İzmir temsilcisi 7 Kasım Cumartesi günü Beşiktaş'ı konuk edecek.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe rahat kazandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz