Voleybol

"Daha iyi duruma geleceğiz"

01 Kasım 2015 Pazar 11:20 - Son Güncelleme 01 Kasım 2015 Pazar 11:26

Arkas Spor Antrenörü Hoag, "Sezon devam ettikçe daha iyi duruma geleceğiz" dedi.

Erkekler Voleybol 1. Lig'de ilk 2 maçını 3-2 kaybeden son şampiyon Arkas Spor'un antrenörü Glenn Hoag, "Sezon devam ettikçe daha iyi duruma geleceğiz" dedi.

Hoag, Ziraat Bankası karşısında maça kötü başladıklarını ancak daha sonra daha iyi oynadıklarını söyledi.

Rakiplerinin ikinci setten sonra daha fazla hata yapmaya başladığını kaydeden Hoag, şöyle konuştu:

"Biz de savunmada bazı düzenlemeler yaptık ve setlerde eşitliği yakaladık. Önemli pozisyonlarda genç oyuncularımız var, 5. seti tecrübesizliğimizin de etkisiyle kaybettik. Bu sezon bizim için büyük bir mücadeleye sahne olacak. Genç oyuncularla yola devam etme kararımız var, genç oyuncularımızı oynatmaya çalışıyoruz. Onlar bir gün iyi bir gün kötü olabilir ama sezon devam ettikçe daha iyi duruma geleceğiz."

Tokat Belediye Plevne'den sonra Ziraat Bankası'na da 3-2 mağlup olan Arkas Spor, ligde 2 puanla 10. durumda bulunuyor. Hafta içinde Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda Halkbank'a da yenilen Arkas Spor, ligde gelecek hafta 7 Kasım Cumartesi deplasmanda İnegöl Belediyespor'la karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi macerası başlıyor

Bu sezon Halkbank ve Ziraat Bankası ile DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek Arkas Spor, A Grubu'ndaki ilk maçını 4 Kasım Çarşamba günü Almanya deplasmanında Recycling Volley ile yapacak.

Arkas Spor grupta Alman ekibinin yanı sıra Bulgaristan'ın Marek Union ve Rusya'nın Belogorie takımlarıyla mücadele edecek.

Sıradaki Haber
"Basit hatalarımızı azaltmalıyız"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz