Voleybol

İBB Antanovich'in sözleşmesini uzattı

17 Temmuz 2014 Perşembe 17:15 - Son Güncelleme 17 Temmuz 2014 Perşembe 17:17

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Antanovich'le devam kararı aldı.

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Belaruslu smaçör Siarhei Antanovich'in sözleşmesini uzattı.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 2011-2012 sezonundan bu yana İstanbul ekibinin formasını giyen 28 yaşındaki Antanovich'in, kulüp başkanı Ahmet Hamdi Çamlı'nın da katıldığı törenle kendisini bir yıl daha İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladığı bildirildi.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan başkan Çamlı, Belaruslu oyuncunun performansından memnun olduğunu belirterek, "Antanovich ile yeniden anlaştığımız için mutluyuz. Onun buradaki uyumundan ve performansından memnunuz. İnşallah bu sene daha da başarılı olacak" ifadelerini kullandı.

Bu sezon daha başarılı olacaklarına inandığını kaydeden Antanovich ise "Burada kaldığım ve yeniden bu formayı terleteceğim için çok mutluyum. Burada çok güzel bir aile ortamı var dostluk ve arkadaşlık üst düzeyde. Başarı için de bu gerekli. Bu sene inşallah daha da başarılı olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Galatasaray'da transfer
Yükleniyor lütfen bekleyiniz